Adviesbureau sociaal domein

Kurtosis is een adviesbureau binnen het sociaal domein wat opereert op het snijvlak van data-analyse en data-science, onderzoek en advies. Als adviesbureau sociaal domein helpen we organisaties in de publieke sector met maatschappelijke vraagstukken op het gebied van performance, efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Als adviesbureau sociaal domein kun je bij Kurtosis terecht voor grip op de almaar stijgende uitgaven van de jeugdhulp en Wmo en het efficiënt organiseren van het leerlingenvervoer. Ook het meten van cliëntervaring binnen de zorg of het benchmarken van gecontracteerde zorgaanbieders kun je met gerust hart aan ons overlaten.

Contact

Als adviesbureau sociaal domein doen we dit op een creatieve en innovatieve manier door op zoek te gaan naar datagedreven inzichten waarmee we een duurzame oplossing kunnen creëren. Hiervoor maken we handig gebruik van de eigen data van de organisatie, open-data of onderzoeksgegevens. Kurtosis biedt als adviesbureau sociaal domein tevens trainingen op het gebied van datagedreven werken en trainingen voor datavisualisatie pakketten als PowerBI en Tableau. Dit doen we vanuit ons label Data To Go. Zie hiervoor ook de website www.datatogo.nl

Wat doen wij als adviesbureau sociaal domein?

Als adviesbureau sociaal domein hebben we ook verschillende proposities ontwikkeld. Onder andere de zorgscan waar we de jaarrekeningen van aanbieders controleren op het gebied van rechtmatigheid en financiële continuïteit. Binnen Kurtosis hebben we als adviesbureau sociaal domein alle expertise in huis om maatschappelijke vraagstukken op te pakken op het gebied van data gedreven werken, data-analyse, data-science, onderzoek en advies. Onze adviseurs hebben verschillende achtergronden en zo hebben we als adviesbureau sociaal domein alle expertise onder één dak. Een bijkomend voordeel is dat geen probleem of vraagstuk te groot is voor ons én dat wij verder kijken dan standaardoplossingen die vaak niet goed aansluiten of niet haalbaar zijn.

Wil jij aan de slag bij een van de meest innovatieve adviesbureaus binnen het sociaal domein? Check dan onze vacatures! We zijn doorlopend opzoek naar goede data-analisten, onderzoekers en adviseurs die graag aan de slag willen bij een adviesbureau sociaal domein.

Maak gebruik van onze passie voor facts, figures & fun

Veel organisaties en bedrijven in de publieke sector staan voor nieuwe uitdagingen, vraagstukken en problemen. Het vinden van innovatieve, passende en kostenbesparende oplossingen is lang niet altijd even gemakkelijk. Neem daarom eens contact op met ons. Onze passie voor facts, figures & fun wordt weerspiegeld door onze creatieve, unieke en innovatie werkwijze waarmee wij meer mogelijk maken voor uw organisatie of bedrijf. Als adviesbureau sociaal domein zijn wij dé partner die ervoor zorgt dat de performance verbetert op een concrete en realistische manier. Vul het contactformulier in zodat we u persoonlijk van advies en antwoorden op maat kunnen voorzien.

Contact

 Adviesbureau sociaal domein