Consultant sociaal domein


Kurtosis is een adviesbureau binnen het sociaal domein dat opereert op het snijvlak van data-analyse en data-science, onderzoek en advies. Onze consultants sociaal domein helpen organisaties in de publieke sector met maatschappelijke vraagstukken op het gebied van performance, efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Je kunt bij de consultant sociaal domein terecht om grip te krijgen op de almaar stijgende uitgaven van de jeugdhulp en Wmo en het efficiënt organiseren van het leerlingenvervoer. Ook het meten van cliëntervaring binnen de zorg of het benchmarken van gecontracteerde zorgaanbieders kun je met gerust hart aan ons overlaten. Alle uitdagingen, problemen of doelstellingen die je binnen het sociaal domein kunt hebben, kun je makkelijker oppakken door samen te werken met ons. Als consultants in het sociaal domein en alles wat hieraan gerelateerd is, zorgen wij ervoor dat jouw werk makkelijker én beter wordt.

Als consultant sociaal domein doen we dit op een creatieve en innovatieve manier door op zoek te gaan naar datagedreven inzichten waarmee we een duurzame oplossing kunnen creëren. Hiervoor maken we handig gebruik van de eigen data van de organisatie, open-data of onderzoeksgegevens. 

Kurtosis biedt onder het label Data To Go een compleet trainingsaanbod aan op het gebied van datagedreven werken en datavisualisatie. Op die manier kun jij (of je werknemers) direct aan de slag met de methodes van de toekomst; dat is hoe echte optimalisatie op de werkvloer eruitziet.

Wat doen onze consultants sociaal domein?

Als adviesbureau sociaal domein hebben we ook verschillende proposities ontwikkeld. Onder andere de zorgscan waar we de jaarrekeningen van aanbieders controleren op het gebied van rechtmatigheid en financiële continuïteit. Binnen Kurtosis hebben de consultants sociaal domein alle expertise in huis om maatschappelijke vraagstukken op te pakken op het gebied van datagedreven werken, data-analyse, data-science, onderzoek en advies. Onze adviseurs hebben verschillende achtergronden en zo hebben we als adviesbureau sociaal domein alle expertise onder één dak. Een bijkomend voordeel is dat geen probleem of vraagstuk te groot is voor ons én dat wij verder kijken dan. Met onze brede expertise, ervaring en onze werkmethodes bieden we uitkomst in elke situatie. Dat is ook precies waarom Kurtosis keer op keer ingeschakeld wordt als consultant in het sociaal domein.

Wil jij aan de slag als consultant sociaal domein bij een van de meest innovatieve adviesbureaus binnen het sociaal domein? Check dan onze vacatures! We zijn doorlopend opzoek naar goede data-analisten, onderzoekers en adviseurs die graag aan de slag willen bij een adviesbureau sociaal domein. Bij ons vind je een prettige werkomgeving en innovatieve manieren van werken die de toekomst hebben.

Maak gebruik van onze passie voor facts, figures & fun

Veel organisaties en bedrijven in de publieke sector staan voor nieuwe uitdagingen, vraagstukken en problemen. Het vinden van innovatieve, passende en kostenbesparende oplossingen is lang niet altijd even gemakkelijk. In een veranderlijk domein dat constant in beweging is, is het belangrijk om oplossingen op maat te kunnen vinden. Onze brede ervaring en expertise maakt dit mogelijk. Neem daarom eens contact op met ons. Onze passie voor facts, figures & fun wordt weerspiegeld door onze creatieve, unieke en innovatie werkwijze waarmee wij meer mogelijk maken voor je organisatie of bedrijf. Als adviesbureau sociaal domein zijn wij dé partner die ervoor zorgt dat de performance verbetert op een concrete en realistische manier. Vul het contactformulier vandaag nog in zodat we je persoonlijk van advies en antwoorden op maat kunnen voorzien.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.