Cliëntervaringsonderzoek Jeugd/Wmo

Elk jaar voeren gemeenten het cliëntervaringsonderzoek (CEO) Jeugd/Wmo uit. De standaard vragenlijst biedt een algehele impressie van de ervaringen van de inwoners in het afgelopen jaar. Maar levert deze informatie ook inzichten voor beleidsvorming en verbeteracties? Met onze datagestuurde aanpak krijgt u actuele en concrete feedback van cliënten.

Lees meer

Scan financiële gezondheid zorgaanbieders

Wilt u inzicht in de continuïteit van uw zorgaanbieders? Wilt u signalen van fraude tijdig kunnnen opmerken? Kurtosis kan hierbij helpen. Op basis van data en moderne voorspelmodellen bieden wij u een analyse van uw huidige en potentiële zorgaanbieders. Dit geeft u een totaalbeeld van uw zorglandschap en per instelling.


Lees meer

Organisatiescan digitale vaardigheid

Organisatiescan digitale vaardigheid

Digitalisering en data bieden mooie kansen voor de publieke sectorSuccessen op verschillende plekken in het land laten zien dat er veel mogelijk is. Tegelijk blijkt het in de praktijk niet eenvoudig om de organisatie mee te krijgen, ook voor de koplopers. Weet u waar uw organisatie staat? En hoe digivaardig uw medewerkers zijn?

Lees meer

Quickscan Duurzame Wijken

Gemeenten die willen weten hoe hun wijken ervoor staan als het gaat om de energietransitie kunnen dit laten onderzoeken met de Quickscan Duurzame Wijken. De quickscan geeft ook meteen aan hoe een gemeente meer interesse in duurzaamheid kan (op)wekken bij inwoners. De bureaus Kurtosis, Citisens en Translyse hebben de handen ineen geslagen om de inzichten te kunnen leveren.

Lees meer

Dashboards en ramingsmodel van ons label Tympaan

Er zijn drie verschillende dashboards die bij ons label Tympaan zijn ontwikkeld en worden beheerd:

Daarnaast is het ramingsmodel 'wonen met zorg' ontwikkeld.