Data analist/BI-specialist publieke sector (junior/medior)

Kurtosis helpt publieke organisaties bij maatschappelijke vraagstukken met evidence-based inzichten en advies. We zijn een groeiend bureau met ervaren professionals op het gebied van data-analyse, datascience en datagedreven werken. Facts, figures & fun is wat ons drijft. 

Data wordt ook binnen het publieke domein steeds belangrijker. Of het nou gaat om het verbeteren van de dienstverlening aan burgers, het opsporen van fraude of het efficiënter onderhouden van infrastructuur – data staat steeds vaker aan basis van de veranderopgaven waar publieke instellingen voor staan. 

We zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s! 

Onze projecten gaan over maatschappelijke thema’s en actuele sociale vraagstukken, zoals: monitoring- en sturingsinformatie binnen het sociaal domein (Jeugdzorg, Wmo en Werk en Inkomen), benchmarking bedrijfsvoering en het innovatieve dataprojecten (voorspellende analyses, digital twin). Dit doen we voor gemeenten, regio’s, zorginstellingen, samenwerkingsverbanden en de Rijksoverheid. 

Bij ons krijg je de kans om je verder te ontwikkelen als data-analist/BI specialist. Samen kijken we waar je interesses en talenten liggen.  

Heb je een passie voor data-analyse? En ben je hbo- of wo-afgestudeerd? Dan maken we graag kennis met je! 

Interesse?

Je kunt contact opnemen met Emma Stöger, via 085-2007070 of mail: info@kurtosis.nl.