Data engineer publieke sector (junior/medior)

Kurtosis helpt publieke organisaties bij maatschappelijke vraagstukken met evidence-based inzichten en advies. We zijn een groeiend bureau met ervaren professionals op het gebied van data-analyse, datascience en datagedreven werken. Facts, figures & fun is wat ons drijft.

Data wordt ook binnen het publieke domein steeds belangrijker. Of het nou gaat om het verbeteren van de dienstverlening aan burgers, het opsporen van fraude of het efficiënter onderhouden van infrastructuur – data staat steeds vaker aan basis van de veranderopgaven waar publieke instellingen voor staan. De rol van de data-engineer wordt hierin steeds belangrijker; door duidelijkheid en structuur aan te brengen geef je organisaties écht goede inzichten.

We zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s!

Als data-engineer ga je bij ons aan de slag met uitdagende projecten over maatschappelijke thema’s en actuele sociale vraagstukken, zoals: monitoring- en sturingsinformatie binnen het sociaal domein (Jeugdzorg, Wmo en Werk en Inkomen), benchmarking bedrijfsvoering en het innovatieve dataprojecten (voorspellende analyses, digital twin). Dit doen we voor gemeenten, regio’s, zorginstellingen, samenwerkingsverbanden en de Rijksoverheid.

Heb je een passie voor data-analyse en het bouwen van datamodellen en pipelines? En ben je hbo- of wo-afgestudeerd? Dan maken we graag kennis met je!

Interesse?

Je kunt contact opnemen met Emma Stöger, via 085-2007070 of mail: info@kurtosis.nl.