Aanmelding Masterclass Plug & Play dashboard Sociaal Domein

Masterclass dashboard sturingsinformatie Sociaal Domein

Graag nodigen wij u uit voor de masterclass ‘Plug and Play monitor Sociaal Domein’. De sturingsinformatie van gemeenten is vaak achterhaald en onvolledig. Bij veel gemeenten zijn pas in september de kosten van vorig jaar volledig in beeld. Na indicatie raakt de cliënt uit zicht, terwijl juist dan kosten worden gemaakt. Daarnaast doen gemeenten zaken met vele zorgaanbieders, vaak zonder goede informatie over hun rechtmatigheid en financiële gezondheid.

Wij hebben voor veel gemeenten een monitor ontwikkeld om meer grip te hebben. Onze stelling: het is tijd om tot een standaardmonitor te komen die aanzet tot actie. Met dezelfde indicatoren, definities en strakke processen. Wij laten zien hoe deze monitor er uitziet. Dit geeft u concrete handvatten om uw eigen stuurinformatie te verbeteren. Ook presenteren wij onze bredere praktische kijk op het gebruik van data in het sociaal domein. 

Aanmelden voor de masterclass

Hierbij meld ik mij aan voor de masterclass Plug & Play dashboard Sociaal Domein. De kosten voor de masterclass bedragen €275,- exclusief BTW.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Indien u verhinderd bent dan kunt u zich tot 3 weken voor aanvang van de masterclass zich kosteloos afmelden. Ook kunt u zich laten vervangen door een collega.