Nieuwe collega: Sander

Sander ReukemaVorige week mochten we al een nieuwe collega verwelkomen, maar sinds deze maand is ook Sander Reukema bij Kurtosis gestart.

Sander studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, waar hij 2 master diploma’s behaalde. Na zijn studie is hij meteen voor zichzelf aan de slag gegaan en is inmiddels 3 jaar werkzaam als ZZP’er. Sander helpt organisaties graag om data inzichtelijk te maken, met als doel er waardevolle informatie uit te halen zodat de business hierop gestuurd kan worden. In het verleden heeft hij voor verschillende organisaties gewerkt waarbij hij data-gedreven toepassingen heeft bedacht, ontwikkelt en advies gegeven heeft over de implementatie ervan. Naast zijn werk voor Kurtosis is hij betrokken bij Offcourse, een missie-gedreven startup waar hij werkt aan de ontwikkeling van een open-source leerplatform.

Bij Kurtosis treedt Sander in dienst als Data Scientist en zal zodoende onze oplossingen naar een nóg hoger niveau tillen. Wij heten Sander van harte welkom bij onze club!