Onderzoek(sbureau) sociaal domein

Kurtosis is een onderzoeksbureau binnen het sociaal domein en is actief op het gebied van data-analyse en data-science, onderzoek en advies. Als onderzoeksbureau sociaal domein helpen we organisaties in de publieke sector met maatschappelijke vraagstukken op het gebied van performance, efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Bij Kurtosis als onderzoeksbureau sociaal domein kun je onder andere terecht voor het grip krijgen op de stijgende kosten van de jeugdhulp en Wmo en een quickscan zorgfraude. Ook het meten van cliëntervaring binnen de zorg of het benchmarken van gecontracteerde zorgaanbieders kun je met gerust hart aan ons overlaten.

Als onderzoeksbureau sociaal domein doen we dit op een creatieve en innovatieve manier door op zoek te gaan naar datagedreven inzichten waarmee we een duurzame oplossing kunnen creëren. Hiervoor maken we handig gebruik van de eigen data van de organisatie, open-data of onderzoeksgegevens. Kurtosis biedt als onderzoeksbureau sociaal domein ook trainingen op het gebied van datagedreven werken en trainingen voor datavisualisatie pakketten als PowerBI en Tableau.

Wat doen wij als adviesbureau sociaal domein?

Als adviesbureau sociaal domein hebben we ook verschillende proposities ontwikkeld. Onder andere de zorgscan waar we de jaarrekeningen van aanbieders controleren op het gebied van rechtmatigheid en financiële continuïteit. Binnen Kurtosis hebben we als adviesbureau sociaal domein alle expertise in huis om maatschappelijke vraagstukken op te pakken op het gebied van datagedreven werken, data-analyse, data-science, onderzoek en advies. Onze adviseurs hebben verschillende achtergronden en zo hebben we als adviesbureau sociaal domein alle expertise onder één dak. Dat betekent concreet dat we ook zeer grote of brede vraagstukken en uitdagingen op kunnen pakken, ook wanneer deze raakvlakken hebben met gebieden die buiten het sociaal domein liggen. De vraagstukken binnen het sociaal domein zijn immers vaak zeer omvangrijk.

Als adviesbureau sociaal domein helpen wij verschillende bedrijven, organisaties en instellingen al jarenlang met het bieden van advies, het doen van onderzoek en het implementeren van nieuwe, innovatievere en slimmere manieren om te werken. Wij zijn een proactieve partner met alle kennis die het jou makkelijker maakt.

Wil jij aan de slag bij een van de meest innovatieve adviesbureaus binnen het sociaal domein? Check dan onze vacatures! We zijn doorlopend opzoek naar goede data-analisten, onderzoekers en adviseurs die graag aan de slag willen bij een adviesbureau sociaal domein.

Maak gebruik van onze passie voor facts, figures & fun

Veel organisaties en bedrijven in de publieke sector staan voor nieuwe uitdagingen, vraagstukken en problemen. Het vinden van innovatieve, passende en kostenbesparende oplossingen is lang niet altijd even gemakkelijk. Neem daarom eens contact op met ons. Onze passie voor facts, figures & fun zie je terug in de geïnspireerde, gemotiveerde en innovatieve manier van werken waarmee we altijd meer gedaan krijgen in jouw situatie. Als adviesbureau sociaal domein zijn wij dé partner die ervoor zorgt dat de performance verbetert op een concrete en realistische manier. Vul het contactformulier vandaag nog in zodat we je persoonlijk van advies en antwoorden op maat kunnen voorzien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze, dan vind je uiteenlopende informatie op onze website. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen; we helpen je graag persoonlijk verder. Ook kijken we graag direct met je mee naar wat wij precies voor je kunnen bieden als adviesbureau sociaal domein. Elke stap in het proces gaat uiteraard in overleg met jou, zodat je zelf altijd midden in het proces staat.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.