Scan financiële gezondheid zorgaanbieders

Wilt u inzicht in de continuïteit van uw zorgaanbieders? Wilt u signalen van fraude tijdig kunnnen opmerken? Kurtosis kan hierbij helpen. Op basis van data en moderne voorspelmodellen bieden wij u een analyse van uw huidige en potentiële zorgaanbieders. Dit geeft u een totaalbeeld van uw zorglandschap en per instelling.

De analyse wordt aangeboden in de vorm van een dashboard. U kunt dit gebruiken bij inkoop, contractmanagement en contractering van nieuwe aanbieders. Doel is vroegtijdige signalering van risico’s op basis van een set indicatoren. Daarnaast maken we gebruik van een modern ‘Machine Learning’ model om de risico’s van volgend jaar in te schatten.

De indicatoren geven een breed beeld van het functioneren van de organisatie. Ze worden samengevat in een eenvoudig te duiden stoplichtrapportage: rood, oranje, groen. Daarnaast ‘duiden’ wij de cijfers samen met u. Een dergelijke scan kunnen wij in 2 maanden voor u uitvoeren.

In de brochure 'Quickscan financiële gezondheid en rechtmatigheid' vindt u meer informatie over onze aanpak.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nemen graag contact met u op als u het onderstaande formulier invult.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.