Wmo-onderzoek

Kurtosis is een onderzoeksbureau in de publieke sector dat opereert op het gebied van data-analyse en data-science, onderzoek en advies.

Nieuwe technologie en dataficatie bieden enorme kansen voor maatschappelijke toepassingen binnen de Wmo. En er komt steeds meer data beschikbaar. Een data-gedreven gemeente maakt goed gebruik van deze beschikbare data. Dit leidt tot:

  • Betere beslissingen: evidence-based, integraal, voorspellend
  • Betere dienstverlening: eenvoudiger, sneller, beter, goedkoper
  • Betere bedrijfsvoering: realtime inzicht, slimmere processen, minder administratie

Goede keuzes en besluiten hebben één ding gemeen; ze worden gemaakt op basis van real time gegevens. Concrete data, waarmee gemeten en vergeleken kan worden. Worden de gegevens op de juiste manier ingezet, dan kan ook direct voorspeld worden wat de gevolgen van aanpassingen zijn. Bij Kurtosis zijn we gek op cijfers, data en gegevens. De liefde voor facts, figures & fun vertaalt zich naar een innovatieve, creatieve werkwijze waarmee we alle bedrijven, organisaties en instanties kunnen helpen bij alle Wmo-uitdagingen en vraagstukken. Wil jij weten of wij je kunnen helpen in jouw situatie? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op zodat we samen met jou verder kunnen kijken naar de opties.

Bij Kurtosis kun je bijvoorbeeld terecht voor Wmo-onderzoek zodat je de stijgende Wmo-uitgaven beter in de gaten kunt houden, benutting van Wmo-indicaties, overzichtelijk inzicht krijgen in cliëntgroepen en het efficiënt organiseren van het vervoer van leerlingen. Ook het meten van cliëntervaring binnen de Wmo kun je met gerust hart aan ons overlaten. Onze data-analisten en consultants helpen hierbij met Wmo-onderzoek op het gebied van performance, efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit.

Met onze brede ervaring en expertise kunnen we tal van vraagstukken en uitdagingen oppakken. Ook kun je bij Kurtosis altijd terecht voor advies op maat. We werken niet alleen met data en cijfers; ook voor specifieke situaties kun je ons inschakelen, zodat we onze kennis en innovatieve werkwijze voor bijzondere gevallen in kunnen zetten. Bij ons kun je met alle uitdagingen terecht, maar we worden tegelijkertijd ook vaak ingeschakeld voor Wmo-onderzoek om onderliggende problemen te vinden of juist een verbetering van de methodes te implementeren. Aangezien wij alle kennis en mogelijkheden in huis hebben, kunnen we je direct op maat helpen met alles wat je nodig hebt op het gebied van Wmo, aanpassingen en verbeteringen.

Wmo is bijzonder breed, zeker wanneer er wordt gekeken naar de invulling per wijkteam of gemeente. Het begeleiden, ondersteunen en opvangen van mensen die hulp nodig hebben, moet echter in elke situatie goed geregeld worden. Daar is onderzoek voor nodig. Er zijn cijfers nodig, en mensen die de cijfers kunnen interpreteren, zodat er een duidelijk advies uitgebracht kan worden. Dat is wat je van Kurtosis kunt verwachten. Wij zijn er op de plekken waar je ons nodig hebt. Ook wanneer je dit van tevoren nog niet wist. Uiteraard gaat het Wmo-onderzoek altijd in overleg met jou, zodat we dienstverlening op maat kunnen leveren.

Maak gebruik van onze passie voor facts, figures & fun

Veel organisaties en bedrijven in de publieke sector staan voor nieuwe uitdagingen, vraagstukken en problemen. Kurtosis ondersteunt bij het vinden van innovatieve, passende en kostenbesparende oplossingen binnen de Wmo. Onze passie voor facts, figures & fun wordt weerspiegeld door onze creatieve, unieke en innovatie werkwijze waarmee wij meer mogelijk maken voor de situatie waarin jij je bevindt; ongeacht of je uitdagingen op moet pakken, verbeteringen door wilt voeren of problemen op moet lossen. Als adviesbureau sociaal domein zijn wij dé partner die ervoor zorgt dat de performance verbetert op een concrete en realistische manier. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor jouw specifieke vraag, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op zodat we direct samen naar de opties en oplossingen kunnen kijken.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.